Hopp och Lek

Ett väldans hundliv

Början på något nytt

Lämna en kommentar

20140812_144021

Alla vägar leder framåt

Nu är det starten på något nytt. Nya vägar att hitta med nya korsningar att välja på. Det är en spännande resa jag satt igång.

Sedan i torsdags så är jag en lycklig tjej, som bara längtar till det ska bli den 2 november. För i torsdags så tingade jag en otroligt gullig liten dam, en liten lancashire heeler valp. En liten vilde som far omkring som ett yrväder hos uppfödaren. Hon har mycket egen vilja som gärna trakasserar syskon och mamma, men med otroligt charm lindar alla runt sin lilla klo.

Den 2 november kommer jag flyga ner till Norrköping och hämta hem min alldeles egna lilla bebis valp. Det är så länge sedan jag hade en valp hemma som är min egen och inte någon av mina vänners, det kommer känns riktigt konstigt. Ett nytt litet liv som jag ska ta hand om, lära allt jag kan och hoppas att jag inte gör fel. Det är så mycket jag måste tänka på och det känns som jag glömt allt jag någonsin lärt mig om valpar och valpskötsel.

Vad behöver en liten valp? Det är den återkommande fråga som jag ställt till mig själv den här helgen. Jag kollar runt på olika sidor på internet, pratar med vänner och uppfödaren. Det finns saker jag vet att jag vill köpa till lilla valpen som jag vet att jag inte behöver, som en kjövjeväxa till exempel. Det är ju absolut ingen idé att köpa nu, utan vänta tills hon vuxit upp för att hitta rätt storlek och hon kan ju ändå inte använda den fören hon blivit stor.

Det är spännande det här! Det jag vet redan på rak arm vad jag måste köpa är matskålar, vattenskålar, hundkorg och koppel och halsband. Sedan finns det mer som jag behöver, jag måste se till och skriva ner en lista innan jag tar mig till djuraffären så jag är säker på att jag får med mig allt.

Kod för att importera min blogg till Nouw: 4457905228

Annonser

Författare: spegelnsreflektion

Jag är en glad och framåt tjej på 25 år som kommer från de norra delarna av Sverige. Jag bloggar om livet med hund, tips för hundskötsel och uppfostran, och även lite olika "gör-det-själv".

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s