Hopp och Lek

Ett väldans hundliv

Shopping renar själen… och fyller hemmet med valpsaker

Lämna en kommentar

Jag har börjat räkna ner dagarna tills jag ska få hämta hem lilla valpen. Det är elva dagar kvar. Det är inte så lång tid men det känns som en evighet. Dagarna kryper sig fram som en snigel i Karlssons klister, det är tortyr. Varför ska det vara så egentligen? När man längtar efter något så kryper tiden fram, medan den annars rusar förbi så man knappt hinner med. Den som längtar på något gott väntar alltid för länge!

En ny fin säng fylld med de nya leksakerna.

En ny fin säng fylld med de nya leksakerna.

För att fördriva tiden lite, i ett försök att få den att gå lite fortare idag så släpade jag med mig mina föräldrar till Djurmagazinet som smakråd. Här ska det shoppas valpsaker!

Vad jag hittade saker ska jag säga. Jag ville ha allt! Jag hitta det ena paret halsband och koppel efter det andra men tillslut bestämde jag mig för ett fint halvstryp halsband med nylon/skinn koppel, båda i rött. Jag tittade även på lite leksaker, en liten kong och en stor kongpyramid, jag hittade även lite dragleksaker, en knut och en bollknut. Jag har ju några fler djuraffären här i staden så jag ska ta mig en tur dit också tror jag i jakt på lite mer leksaker.

Det fina röda halsbandet och kopplet.

Det fina röda halsbandet och kopplet.

Det är så kul att shoppa och kolla runt. Man hittar alltid så mycket nytt. Min förra hund var inte så leksaksfixerad, vilket gjorde att jag inte köpte leksaker till henne. Hon nöjde sig med en gammal bit brandslang och godis. Nu hoppas jag dock att den lilla tjejen som kommer flytta hit gillar leksaker lite mer, då jag hittat så mycket saker som jag vill köpa. De här tankespelen där hunden ska klura ut hur den ska flytta klossar eller liknande för att få tag i en godbit verkar otroligt roliga. Plus att hunden får använda hjärnan, vilket i sin tur tröttar ut hunden.

Valpens nya resebur.

Valpens nya resebur.

Jag hittade även en perfekt bur att ha valpen i när jag flyger upp från Stockholm. Den ska hon få sitta i på tåget och flyget hem, hennes egen lilla väska och den är otroligt fin och röd. Ni kanske upptäcker ett tema här. Som jag nämnt tidigare så är min lilla raring den röda valpen i kullen, en färg som passar henne som handen i handsken tycker jag. Därför är i princip alla hennes saker jag köpt idag på något sätt röd.

Nu undrar jag vad jag ska fördriva tiden med tills den 2 november. Jag kan ju inte shoppa varenda dag fram tills dess, då kommer jag ha ett fullt hus men ett tomt bankkonto.

Annonser

Författare: spegelnsreflektion

Jag är en glad och framåt tjej på 25 år som kommer från de norra delarna av Sverige. Jag bloggar om livet med hund, tips för hundskötsel och uppfostran, och även lite olika "gör-det-själv".

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s